arriba.se — böcker

Ditt eget horoskop

tolkat av Erik Hesser


Erik Hesser, astrolog.
Erik Hesser, känd astrolog med mångårig erfarenhet.
Nu kan du få ditt eget personliga horoskop exakt uträknat och tolkat av den välkände och mångårigt erfarne astrologen Erik Hesser, författare till boken Astrologins ABC.

     Det kostar 700 kronor.

En personlig tolkning

Horoskopet är en bild av stjärnhimlen som den såg ut vid en persons födelse, där samtliga planeters positioner och en mängd annat beaktas. Det är en svår konst att tolka ett horoskop, och det kräver mångårig övning.

     Erik Hesser är en av Sveriges mest bemärkta astrologer, med många TV- och radioframträdanden bakom sig. Han har också skrivit boken Astrologins ABC. I flera decennier har han tolkat horoskop och givit astrologiska konsultationer åt mängder av klienter.

Muntligt

Erik Hesser gör sina tolkningar muntligt — per telefon eller personlig sammankomst, efter önskemål och möjlighet. Tolkningen spelas också in på band, så att du kan lyssna på den igen och har den sparad. Den muntliga tolkningen tar ungefär en timme.

     Du får även horoskopdiagrammet, korrekt uträknat och uppställt på din födelsetid. Med detta i din hand kan du också själv fördjupa dig i astrologin, och se hur ditt eget horoskop förhåller sig till det du lär dig om astrologin och hur den tolkas.

Beställ så här:

För att göra din beställning fyller du i formuläret här nedanför och skickar det genom att klicka på "Beställ". Det finns också plats att skriva meddelanden — t.ex. om det är något särskilt du vill att tolkningen ska koncentrera sig på.

     Du kommer att få ett inbetalningskort med posten, och när du har betalat det hör Erik Hesser av sig till dig med tolkningen — antingen så att ni stämmer möte, om det låter sig göras, eller låter tolkningen ske per telefon.

     Observera att din beställning inte är bindande. Om du ångrar dig, är det bara att låta bli att betala när inbetalningskortet kommer — då stryks din order, utan någon kostnad för dig.

     När du skickar din beställning nedan, går också en kopia på den till din egen epostadress, så att du kan kontrollera att det blivit rätt.

     Horoskopet med Erik Hessers muntliga tolkning kostar 700 kronor. Inga andra kostnader tillkommer. Du måste vara 18 år för att kunna beställa ditt horoskop.


Ditt eget horoskop
Pris: 700:-
Namn och adress:

Epost: (måste anges)


Dina födelsedata — exakta uppgifter!

Född år     månad      dag:
Klockslag:
:
Födelseort             land:
 

Meddelande:


Tryck på "Beställ" så skickas ordern till oss. Sedan kommer ett inbetalningskort på posten. Beställningen är inte bindande.
             

Du kan självklart ångra dig — det är bara att strunta i inbetalningskortet som kommer på posten, då stryks ordern utan kostnad för dig.

     För ytterligare information, skicka epost till: