arriba.se - böcker

Ställ och tolka ditt horoskop, av Stefan Stenudd.

Ställ och tolka
ditt horoskop

Astrologins grunder

av Stefan Stenudd
Nu i pocket!
Från 46:-

Ställ och tolka ditt horoskop berättar allt om hur astrologi går till. Så långt tillbaka vi kan spåra mänsk­ligt tänkande, har det varit sysselsatt med astrologin - att finna samband mellan stjärnhimlens fenomen och jordelivet. Det har dock sällan i histo­rien varit oomtvistat, snarare har somliga trott och andra inte.

     Med den här boken ges en grundlig intro­duktion i hur astrologin är uppbyggd, dess historia och tillämpning, så att var och en själv kan skaffa sig en uppfattning. De 528 sidorna är proppfulla med information - till exempel noggrann instruktion i hur horoskop upprättas och tolkas, samt hur du använder Internet och datorn för att räkna ut ditt horoskop lättare än det någonsin förr varit möjligt.

     Vidare berättas hur man jämför två per­soners horoskop eller tolkar horoskop över länder och hela världen, bland mycket annat.

Horoskop
     Den här volymen är en sammanslagning och revidering av de två böckerna Ställ ditt horoskop och Tolka ditt horoskop, som från 1979 och framåt spritts i stora upplagor. Den inbundna upplagan från 1991 har varit slutsåld länge. Det är ingen över­drift att kalla dem svenska standardverk inom astrologin, lika digra i ämnet som de är lätt­lästa.

     Nu har Stefan Stenudd redigerat hela boken - ändrat, moderniserat och lagt till. Denna nya upplaga är en pocketbok, så priset är lågt trots de 528 sidorna.


© Stefan Stenudd 2006
ISBN 91-7894-009-5 (Pocket)    528 sidor
Cirkapris 69:-  www.pris: från 46:-


Köp boken här:
Boken finns hos bokhandlarna och i Pocketshop.
Vill du beställa boken på Internet? Billigast är det genom Internet­bokhandlarna. Länkarna leder direkt till rätt sida hos dem.Pris 46:- (+ porto 0-19:-)


Pris 54:- (+ porto 0-19:-)


Pris 55:- (+ porto 29:-)