arriba.se - böckerHoroskop för nya millenniet.
Horoskop för nya millenniet.
Astrologiska förutsägelser om 2000-talet. Världs­horoskopet och Sveriges horoskop förklaras och tolkas utförligt. Boken har också en astrologisk kalender för hela 2000-talet.


Ditt eget horoskop.
Ditt eget horoskop
Nu kan du beställa ditt eget horoskop. Den berömde astrologen Erik Hesser, författare till boken Astrologins ABC, upprättar och tolkar ditt horoskop.


Complete Horoscope
Complete Horoscopes in English
English website on classical astrology, by Stefan Stenudd.


Qi - öva upp livskraften.
Qi - öva upp livskraften
Praktisk handbok med tydliga illustrationer och förklaringar.


Tao te ching, taoismens källa.
Tao te ching
taoismens källa och äldsta urkund, i svensk tolkning och med utförliga förklaringar.


Ställ och tolka ditt horoskop, av Stefan Stenudd.

Ställ och tolka
ditt horoskop

Astrologins grunder

av Stefan Stenudd
Nu i pocket!
Från 39:-

Ställ och tolka ditt horoskop berättar allt om hur astrologi går till. Så långt tillbaka vi kan spåra mänsk­ligt tänkande, har det varit sysselsatt med astrologin - att finna samband mellan stjärnhimlens fenomen och jordelivet. Det har dock sällan i histo­rien varit oomtvistat, snarare har somliga trott och andra inte.

     Med den här boken ges en grundlig intro­duktion i hur astrologin är uppbyggd, dess historia och tillämpning, så att var och en själv kan skaffa sig en uppfattning. De 528 sidorna är proppfulla med information - till exempel noggrann instruktion i hur horoskop upprättas och tolkas, samt hur du använder Internet och datorn för att räkna ut ditt horoskop lättare än det någonsin förr varit möjligt.

     Vidare berättas hur man jämför två per­soners horoskop eller tolkar horoskop över länder och hela världen, bland mycket annat.
Horoskop      Den här volymen är en sammanslagning och revidering av de två böckerna Ställ ditt horoskop och Tolka ditt horoskop, som från 1979 och framåt spritts i stora upplagor. Den inbundna upplagan från 1991 har varit slutsåld länge. Det är ingen över­drift att kalla dem svenska standardverk inom astrologin, lika digra i ämnet som de är lätt­lästa.

     Nu har Stefan Stenudd redigerat hela boken - ändrat, moderniserat och lagt till. Denna nya upplaga är en pocketbok, så priset är lågt trots de 528 sidorna. Här är boken på AdLibris.


© Stefan Stenudd 2006
ISBN 91-7894-009-5 (Pocket)    528 sidor
Cirkapris 69:-  www.pris: från 39:-Köp boken här:
Boken finns hos bokhandlarna och i Pocketshop.
Vill du beställa boken på Internet? Billigast är det genom Internet­bokhandlarna. Länkarna leder direkt till rätt sida hos dem.


Pris 39:- (+ porto 0-19:-)


Pris 47:- (+ porto 0-19:-)


Pris 49:- (+ porto 29:-)

Bokia
Pris 41:- (+ porto 19:-)
Arriba förlag     Box 3024, 200 22 Malmö     040-93 96 40